ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΖΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βιοτεχνία ΛευκοσιδηρουργίαςH Εταιρία

Η επιχείρηση μας ξεκίνησε την ενασχόληση της με την κατασκευή καμινάδων, οικιακών ψησταριών & διαφόρων ειδών λευκοσιδηρουργείας το 1975 από τον Εζανίδη Παύλο.
Από την δεκαετία του 1980 η επιχείρηση αναλαμβάνει ενεργή δράση στο εμπόριο θερμαστρών πετρελαίου και ξύλου.
Με το ξημέρωμα της νέας χιλιετίας η επιχείρηση εξοπλίζετε με καινούρια μηχανήματα με σκοπό την αποτελεσματική παραγωγικότητα και την κατασκευή νέων προϊόντων.
Από το 2007 και μετά επεκτείνετε στην κατασκευή και εμπορία με κύριο αντικείμενο τις ενεργειακές θερμάστρες ξύλου και τους εμαγιέ σωλήνες καθώς συνεχίζει την ανοδική πορεία μεγαλώνοντας την γκάμα των προϊόντων συμφώνα πάντα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης, την λειτουργικότητα και το μοντέρνο design τους.
Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε στο καταστήματα μας το όποιο βρίσκεται στην δυτική Θεσσαλονίκη στα Διαβατά (Κ. Καραμανλή 193) όπου θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων και πολύ προσιτές τιμές φθηνά-ποιοτικά και Ελληνικά

Γιατί να μας επιλέξετε

Μετά από μακροπρόθεσμη έρευνα σχετικά με τα θερμαντικά σώματα επιλέξαμε ώς την πιο οικονομική καύσιμη ύλη η όποια είναι το ξύλο.
Οι ενεργειακές θερμάστρες τις οποίες εισάγουμε έχουν όλες τις πιστοποιήσεις CE και πληρούν τις απαιτούμενες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Έχουν μεγάλη διάρκεια αντοχής στον χρόνο μοναδικό design και προσφέρουν μια ευχάριστη θαλπωρή στο οικογενειακό περιβάλλον του σπιτιού σας ζεσταίνοντας ακόμα τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Παρέχουν μεγάλη οικονομία, ασφάλεια, εγγυημένη σωστή λειτουργία και είναι εύκολες ως προς την χρήση τους και με σεβασμό προς το περιβάλλον.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού όπως ακόμα και η δυνατότητα συνδέσεως με τα καλοριφέρ προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη οικονομία και περισσότερη θερμότητα πολλών τετραγωνικών.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας γνωρίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τυχόν απορίες σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Εζανίδης Νικόλαος